Прочитај ми чланак

УПЛАШИЛИ СЕ: Бразил не жели да игра против Србије?

0

Fudbal-Brazil-Srbija

Иако је било најава да би “орлови“ требало да одиграју пријатељски меч против Бразила средином новембра, челници домаћина СП се, ипак, одлучили за Чиле

Ништа од Бразила, али у сваком смислу! Осим што ће пропустити Светско првенство у земљи самбе и кафе, фудбалери Србије неће одиграти ни пријатељски меч против најјаче бразилске селекције и главног кандидата за титулу светског првака.

Као што је претходно било најављено, Србија је требало да одигра пријатељски сусрет са Бразилом 19. новембра у једном од америчких градова, али петоструки светски првак се, ипак, одлучио за другу варијанту.

Бразилци ће 16. новембра најпре у Мајамију одиграти меч против Хондураса, да би у термин Србије ”упали” Чилеанци који ће у Торонту одмерити снаге са старим знанцем из јужноамеричке квалификационе групе.

Подсетимо, Србија је пре годину дана, тачније 14. новембра савладала Чиле у пријатељском мечу резултатом 3:1, а с обзиром да на то да су Чилеанци, као и Хондурас изборили пласман на СП, вероватно су окарактерисани као атрактивнији ривали од нашег тима.

(Телеграф.рс)