Прочитај ми чланак

ТУМБАКОВИЋ ОБЈАВИО списак играча за утакмице са Парагвајем и Литванијом

0

Селектор фудбалске репрезентације Србије Лубиша Тумбаковић саопштио је данас списак играча за утакмице са Парагвајем и Литванијом.На списку су голмани: Марко Дмитровић (Еибар), Предраг Рајковић (Ремс) и Борис Радуновић (Верона).

Одбрамбени играчи: Немања Милетић (Партизан), Марко Гобељић (Црвена звезда), Александар Коларов (Рома), Филип Младеновић (Легија), Никола Миленковић (Фиорентина), Никола Максимовић (Наполи), Стефан Митровић (Стразбур) и Немања Милуновић (Црвена звезда).

(Foto: Jutjub)

Играчи средине терена: Лука Миливојевић (Кристал Палас), Саша Лукић (Торино), Немања Максимовић (Хетафе), Немања Гудељ (Севиља), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт Франкфурт), Филип Костић (Ајнтрахт Франкфурт), Немања Радоњић (Олимпијакос), Душан Тадић (Ајакс), Адем Љајић (Бешикташ) и Сергеј Милинковић-Савић (Лацио).

Нападачи: Александар Митровић (Фулам), Милан Павков (Црвена звезда) и Андрија Павловић (Апоел).
Србија ће 10. октобра у Крушевцу одиграти пријатељску утакмицу са Парагвајем, а четири дана касније ће играти у Виљнусу против Литваније, у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.

Фудбалери Србије одиграли су пет утакмица у квалификацијама и заузимају треће место на табели са седам бодова. Прва је Украјина са 13 бодова, а Португал је други са осам бодова, али и утакмицом мање. Луксембург је освојио четири бода, а последњепласирана Литванија један бод.