Прочитај ми чланак

ТУГA У ЗЕМЉИ “КЕНГУРA” Нема речи за овако нешто, Срби су са нама обрисали паркет

0

“Кенгури” нису имали шансе против сјајне Србије! Начин на који су “орлови” прегазили Aустралију потпуно је шокирао све у овој земљи.

Фотографија преузета са веб портала Кошаркашки савез Србије>

Фотографија преузета са веб портала Кошаркашки савез Србије>

Играли су сјајно током целог турнира а онда су доживели прави шамар. Никоме у Aустралији није јасно шта се догодило… Легенда кошарке у овој земљи Ендрју Гејз био је потпуно искрен после болног пораза.

– Србија је одиграла докторски! Они су екипа високог квалитета, подизали су форму током турнира и потпуно су неутралисали наш тим – јасан је Гејз.

Некада сјајном асу је било тешко да пронађе речи.

– Нема речи да се опише овако нешто… Штета, бољи смо од приказаног. То је спорт. Дешавају се лоши дани. Лопта није хтела да прође кроз обруч, а преко пута је био талентован али и суров противник – рекао Гејз.

Медији у Aустралији нису могли да схвате тако болан пораз.

– Наша екипа је почишћена са терена. Обрисали су паркет са нама, у најгорем издању на Играма нисмо могли да погодимо ништа, а лопта је завршавала сувише лако у рукама ривала – пише “News.com.au”.

Ни колеге из “Хералда” нису могле да објасне пораз:

“Пре само девет дана победили смо са 15 поена разлике, сада је ово био панични хаос људи у истим дресовима” – поручили су из “Хералда”.

Пораз од Србије баш је заболео “кенгуре”… Не преостаје им ништа друго него да се спреме за меч за треће место против Шпаније.