• Почетна
  • ВИДЕО
  • ТУГА: Погинула два брата рукометаша Партизана (Видео)
Прочитај ми чланак

ТУГА: Погинула два брата рукометаша Партизана (Видео)

0

saobracajna-nesreca-ibarska-printskrin-rts-1379242344-366429

(РТС)

Браћа Јеврем Поповић (16) и Игњат Поповић (18) настрадали су данас у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали када се аутомобил директно сударио са теретним возилом.

Фото: Јеврем Поповић

Фото: Јеврем Поповић

Рукометаши млађих категорија Рукометног клуба Партизан, браћа Јеврем Поповић (16) и Игњат Поповић (18) погинули су данас у саобраћајној несрећи на Ибарској магистрали. Несрећа се догодила у селу Заграђе у подножју Рудника, а поред браће Поповић, који су одмах подлегли повредама, преминула је жена која је управљала возилом.

У Полицијској управи у Чачку Танјугу је речено да је до незгоде дошло када је путничко возило марке „југо“ београдске регистрације, којим је из правца Београда управљала В.С. (44), из неутврђених разлога прешло на супротну страну коловоза и директно се сударило са теретним моторним возилом марке „сканија“ новопазарске регистрације којим је управљао А.З. (37) из Крушевца.

ignjat-popovic-foto-fejsbuk-1379250218-366475

Рукометни клуб Партизан дубоко жали за губитком двојице дечака и због недеље жалости, која ће трајати до петка, одлаже мечеве свих категорија.

Игњат Поповић је као голман прошао све Партизанове селекције, а његов млађи брат, Јеврем, годинама је освајао титуле најбољег играча домаће лиге. Био је и пионирски репрезентативац Србије, играч од кога се много очекивало.