Прочитај ми чланак

Трећи инцидент за неколико дана! Француска фудбалска звезда се хвата за груди…

0

Martin Terrier, француски фудбалер који се држи за груди је трећи по реду који је напустио терен у року од неколико дана.

Француски професионални фудбалер Martin Terrier, који игра за клуб Rennes, замењен је у недељу током утакмице против Нице након што је доживио бол у грудима.


Ово је трећи инцидент у неколико дана у којем се врхунски европски фудбалери хватају за груди усред утакмице и не могуе наставити утакмицу.

Пораст ових случајева покренуо је питање јесу ли случајеви играча који су повучени с терена због проблема са срцем и дисањем последица штетних учинака вакцина против KОВИД-а.

Victor Lindelof, Piotr Zielinski и Martin Terrier сви су осетили бол у грудима и имали су потешкоће с дисањем током утакмица овог викенда.

Након 30 минута утакмице против OGC Nice, Terrier се превијао и чинило се да остаје без даха. Болничари су похрлили на терен када је 24-годишњак у очитој невољи показао на своја прса. Недуго након тога изведен је с терена.

Инцидент је уследио након што је млади нападач пре недељу дана против Saint-Éttienea постигао свој први лигашки хат-трицк (3 гола у једној утакмици) у каријери.

Три случаја унутар 24 сата само су последњи који су забринули фудбалски свет.

Прошлог месеца два друга фудбалера су у истој недељи имали здравствених проблема. Charlie Wyke, играч Wigan Athletica, доживио је застој срца током тренинга и хитно је пребачен у болницу, и његово стање је сада стабилно. Wyke је рекао да му је кардиопулмонална реанимација коју је извршио менаџер Leam Richardson спасила живот.

Неколико дана касније, играч Sheffield Uniteda John Fleck (30) однет је с терена на носилима током првенствене утакмице против Readinga.

Играч Барселоне Sergio Aguero (33), који се сматра једним од најбољих нападача света, крајем септембра морао је прекинути велику каријеру након што му је након утакмице против Alavésa дијагностицирана срчана аритмија. Фудбалска суперзвијезда у потпуности је вакцинисана.

Нагли пораст проблема са срцем и дисањем међу фудбалерима изазива страх широм света. Одговора на питање, зашто се ово дешава , још увек нема.