Прочитај ми чланак

Тошић најавио повратак у Звезду

0

Душко Тошић потврдио је да би могао опет да задужи дрес Црвене звезде, што је велика жеља генералног директора клуба Звездана Терзића и тренера Дејана Станковића.

Наводно је и Бешикташ у игри, о чему је Терзић причао и рекао да српски првак не може финансијски да се носи са истанбулским тимом.

“Прво да истакнем да се осећам одлично. Иако имам 35 година, сигурно да бих могао да одиграм још две, три сезоне на високом нивоу. Опште је познато да сам оставио у Турској добар утисак. Има опција и понуда, али не бих могао конкретније ништа да кажем. Што се тиче Црвене звезде увек је част и привилегија носити дрес, уз поштовање према свима осталима, нашег највећег клуба. Причао сам и са директором Терзићем, чуо се и тренером Станковићем. Очекујем да ћемо се видети наредних дана и разговарати детаљније”, нагласио је Тошић.

Искусни дефанзивац посебно је истакао успехе црвено-белих у Европи. Звезда ће у шеснаестини финала играти са великим Миланом, 18. и 25. фебруара.

“Звезда је урадила велику ствар. Постала је стабилан клуб, редован учесник европских такмичења. Што се тиче Милана, мислим да је могла да прође и боље у жребу. Били су ту Динамо Кијев, Бриж, па и Динамо Загреб. Милан није иста екипа као протеклих година. Види се и по резултатимо ове сезоне. Први су у Италији после ко зна колико времена”.

Свестан је и Тошић да би с публиком на трибинама Маракане то била друга прича и против седмоструког првака Европе.

“Биће тешко, али опет не треба ући са белом заставом. Милан јесте фаворит, није срамота од њих изгубити, међутим, Звезда мора да се бори, мора да тражи своју прилику и да је максимално искористи. Видећемо да ли ће бити и публике. У сваком случају треба се надати најбољем”, завршио је Тошић.