• Почетна
  • СПОРТ
  • Томислав Караџић: „Нисам оптимиста у вези са Синишом“
Прочитај ми чланак

Томислав Караџић: „Нисам оптимиста у вези са Синишом“

0

sp-sinisa-i-tole

Председник ФСС Томислав Караџић изјавио је да разговори у вези са останком Синише Михајловића на клупи репрезентације још трају, али да он није оптимиста.

Михајловић је демантовао писања италијанске штампе да ће преузети Сампдорију и истакао да је национални тим приоритет.

„Не могу да потврдим информацију да Михајловић преузима Сампдорију, јер су разговори са селектором још у току, при крају су.“

„Имали смо у последње време интензивне преговоре, нарочито откако смо овде у Дубаију, јер људи из Ђенове притискају Синишу. Он има понуду од Италијана који траже да се коначно изјасни и то тако иде из сата у сат”, рекао је Караџић.

Први човек Савеза рекао је да ће се у наредним данима знати резултат преговора.

„Ми са Синишом још преговарамо, али морам да кажем да нисам превелики оптимиста када је епилог у питању. Следећи сати и дани ће показати резултат наших жеља и разговора. Нисмо у ситуацији да размишљамо о наследнику”, рекао је Караџић.

Он је истакао да у преговорима постоје одређени проблеми, али да то није новац.

„Детаље наших разговора не бих износио. Има одређених питања и проблема. Неки су решиви, за неке ми се чини да нису. Нешто јесте везано и за мој останак у Савезу, али није само то у питању. Меч са Русијом и меч у Ужицу се игра нормално. После тога ћемо имати чисту ситуацију. Није ни новац проблем, јер Михајловић није у захтевима изашао из оквира које је раније имао“, закључио је Караџић.

(B92)