Прочитај ми чланак

ТО СРБЕНДО! Бане Ивановић у марту добија четврто дете

0

ivanovic-bane

Жена првотимца Челсија у шестом је месецу трудноће, а породиће се у Лондону.

Породица Ивановић се окупила због венчања Банетове сестре Милице. Она се удала 15. новембра.

Бранислав Ивановић(30) и његова супруга Наташа пресрећни су што ће почетком марта у њихов дом стићи још једно, четврто дете, сазнаје „Блиц“.

Вест да Наташа носи дечака додатно је обрадовала поносне родитеље јер су желели да шестогодишњем сину Стефану подаре брата будући да су четворогодишње близнакиње Ана и Андреа највише усмерене једна на другу. Наташа ће се породити у Лондону, где Ивановићи и живе.

Будући да нисмо ступили у контакт с капитеном фудбалске репрезентације Србије, позвали смо његовог кума Спасоја Тубића, за којег га осим вишеструког кумства веже и пријатељство од малих ногу. Он нам је и потврдио срећну вест.

– И ја сам као кум одушевљен што ће Бане и Наташа проширити породицу. Они су пресрећни, као и цела фамилија. За сваку похвалу је имати четворо деце. Он ми даје подстрек да га следим, тако да бих и ја волео да добијем још деце с мојом супругом и ћерки подарим друштво. Ми их чекамо да дођу у нашу Сремску Митровицу после новогодишњих празника, кад Бане заврши све велике обавезе које има тамо – испричао је Спасоје.

Иначе, Бане, који је тренутно у конкуренцији 20 дефанзивних фудбалера за тим света, недавно је боравио у Србији и због венчања његове млађе сестре Милице. Свадбено весеље је одржано у Банетовој родној Сремској Митровици у кругу породице и пријатеља.

(blic.rs)