Прочитај ми чланак

Типсаревић: Ја сам други тенисер на Новом Београду!

0

Јанко Типсаревић, који се учешћем на “Кујонг” турниру у Мелбурну припрема за предстојећи Аустралијен опен, проговорио је и о улози другог тенисера наше земље и чињеници да се тренутно налази иза неприкосновеног Новака Ђоковића.

Само је Ноле испред
Жеља аустралијских колега била је да чују шта Јанко мисли о томе што медији већу пажњу придају Ђоковићу, а Типсаревић им је, кроз шалу, ставио до знања да је тенис довољно велики спорт који може истрпи чак двојицу успешних Срба на терену!

– Нисам ја само број два у Србији. Ја сам број два и на Новом Београду, пошто обојица живимо у том крају – објаснио је Типсаревић новинарима у Мелбурну.

– Новак је најбољи тенисер на свету и свестан сам тога. Али, покушавам да не размишљам о овом спорту у том смеру, већ да играм што боље и да победим свакога, па и њега. Тенис је велики и престижан спорт, који доноси довољну новчану сатисфакцију и све остало што иде уз то, за све нас који радимо напорно како би смо били успешни – истакао је Јанко.

И заиста, некако у сенци Новака Ђоковића многима је промакла чињеница да је Типсаревић, девети тенисер на АТП листи, у 2012. имао најбољу сезону у каријери, са учинком од 57 победа и 28 пораза.

 

(Ало)