Прочитај ми чланак

ТЕО ДЕМОНСТРИРАО МАГИЈУ, Марјановић најбољи у поразу Клиперса

0

Милош Теодосић и Бобан Марјановић, српски кошаркаши у редовима Лос Анђелес Клиперса, показали су колико вреде у ноћи између уторка и среде.

Клиперси су поражени од Торонто Репторса са убедљивих 123:99, а Тео и Боби су на најбољи начин искористили шансу коју су добили.

Капитен Србије је на терену провео нешто више од 19 минута и за то време уписао 9 поена (3-5 за три), уз три асистенције, али су све три биле посебне на свој начин.

Он је са два додавања показао какву магију поседује у рукама и одушевио Американце, па су готово сви кошаркашки портали описивали Милошеве потезе.

„Милош Теодосић и његова клииника додавања“, објављено је на „Твитер“ страници „НБА ТВ“.

Осим њега, веома запажен је био и Бобан Марјановић који је на крају завршио као најефикаснији играч код Клиперса – за 16 минута је постигао 18 поена и ухватио 7 лопти.

Репторси су без Каваија Ленарда на терену имали шесторицу играча са двоцифреним бројем поена, највише Серж Ибака 25 и Кајл Лаури 21.

Торонто је наставио са сјајним играма од почетка сезоне и тренутно заузима прво место на Истоку са 22 победе и 7 пораза, док је тим Дока Риверса пети на Западу са скором 17-10.

У преостале две утакмице синоћ, Хјустон је победио Портланд 111:103, а Сан Антонио Финикс српског тренера Игора Кокошкова 111:86.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!