Прочитај ми чланак

СВИ СУ ПЛАКАЛИ Бјелица: Извињавамо се Србији, тежак пораз, играо сам ср…е ВИДЕО

0

Орлови су потпуно надиграни од латиноамеричке селекције, иако су били у једном тренутку први фаворити турнира.

– Хтео бих много тога да кажем, али покушаћу да скратим. Тежак пораз за наш тим. Хтео бих да се извиним нашем народу који је веровао у нас. Ми смо такође веровали, имамо веома добар тим, али знате како је… Овакав начин турнира не значи ништа. Можда смо бољи од Аргентине, али они су нам показали и желели су ову победу више од нас у овом моменту. Нисмо били спремни за ову утакмицу, узимамо комплетну одговорност – рекао је Немања Бјелица после пораза од Аргентине у четвртфиналу Мундобаскета.

– Јесмо тим, али преузимамо одговорност. Могу да кажем да сам играо ср***е, кад смо видели како славе… Сви су плакали, они су заслужили победу данас. Ми смо добра група момака. Нисмо изгубили јер смо арогантни. Нисмо били спремни ментално за овај меч. Могу да причам сатима, али овај пораз је веома тежак. Убија нас. Дали смо много у ово лето, тешко је, али ово је кошарка.

Није се Бјелица ту зауставио.

– Такође, најважнија ствар, наш играч је играо, а изгубио је мајку. Има много важнијих ствари од кошарке. Ми смо добри људи, сјајна група људи, хтели смо да победимо, али покушали смо да победимо на погрешан начин. Били смо фаворити, али посебно су четвртфинала таква да морате да будете спремни. Можда је наша група била прелака. Нисмо никога потценили, имали смо лош дан и сада морамо да се припремимо за друге утакмице. Дошли смо овде као тим, можда, хтели смо ово у погрешном смеру, нећу рећи због притиска, јер знамо да се носимо с њим. Али нисмо.