• Почетна
  • СПОРТ
  • СТОЈКОВИЋ: Тражим нови клуб и пресрећан сам, Гробари су …
Прочитај ми чланак

СТОЈКОВИЋ: Тражим нови клуб и пресрећан сам, Гробари су …

0

vladimir-stojkovic-1363548495-283925

Досадашњи голман црно-белих очекује да ће почетком јануара пронаћи нови клуб, а пресрећан је јер је за три године у клубу постао миљеник навијача

Владимир Стојковић се емотивно растао од навијача и црно-белог дреса крајем јесењег дела сезоне, а Гробари су свог првог голмана изабрали за најбољег играча Партизана у претходној години.

Са клубом из Хумске чувар мреже за три године освојио је три титуле првака Србије, а постао је и миљеник навијача због чега му је посебно драго.

– Пресрећан сам. Навијачи све виде, залагање, труд који сваки играч улаже на терену. Од њих се ништа не може сакрити, а драго ми је да су баш мене изабрали за играча године – рекао је Стојковић за Телеграф и додао:

– Успео сам да се зближим са навијачима, а за то је било потребно време и стрпљење. Жао ми је што одлазим.

Досадашњи голман Партизана у преговорима је са неким тимовима, а његов нови клуб требао би да буде познат почетком јануара. За све голмане црно-белих и његове потенцијалне наследнике на гол линији Стојковић има само речи хвале.

– Реч је о одличним голманима., а незахвално је питање ко је међу њима најбољи. Тренер ће сигурно изабрати ко ће стати на гол линију- Лукач, Живковић и Петровић – закључио је Стојковић.

(Телеграф)