• Почетна
  • СПОРТ
  • Стојковић и Иванов: Не плашимо се Звезде јер смо бољи!
Прочитај ми чланак

Стојковић и Иванов: Не плашимо се Звезде јер смо бољи!

0

1(Телеграф)
Голман Партизана Владимир Стојковић свакако је једна од главних узданица тренера ”црно-белих” Вука Рашовића што због квалитета тако и због искуства у вечитим дербијима. Откако је дошао у Партизан, некадашњем голману Црвене звезде, ово ће бити други дерби, који директно одлучује о титули.

Стојковић сматра да притисак постоји, али да ће одмах после првог судијског звиждука нестати.

– Спремни смо на најтежа искушења. Свесни смо да нас очекује страховит притисак, међутим све то мора да нестане када утакмица почне. Ово је мој други дерби, који одлучује о титули откако сам у Партизану и у благој сам предности, што се тиче притиска, у односу на остале првотимце – рекао је Стојковић, који је истакао да је веома важно што Партизану игра и нерешен резултат:

– У много смо бољој позицији од Звезде. Два бода је пуно, али видећемо у суботу све. Ко буде боље и буде имао више среће славиће.

2Сличног мишљења је и дефанзивац ”црно-белих” Иван Иванов, који не жели да његова генерација буде упамћена по томе како је са 11 бодова вишка изгубила титулу.

– Притисак не постоји, прошле недеље смо добро радили, ову смо такође лепо започели, очекујем да после дербија дођемо до титуле – рекао је Бугарин и додао:

– Немамо чега да се плашимо. Па нема Звезда Кристијана Роналда и Леа Месија. Битна је диспилина свих нас, јер ако напад, веза и одбрана одраде све како треба, резултат неће изостати.