• Почетна
  • СПОРТ
  • Стојке: Ништа страшно није било са Лолом! Лазар: Не дамо титулу Звезди!
Прочитај ми чланак

Стојке: Ништа страшно није било са Лолом! Лазар: Не дамо титулу Звезди!

0

FK-Partizan-1(Телеграф, фото: Марко Тодоровић,
Голман Партизана не придаје значај сукобу са Смиљанићем у Новом Пазару.

“Ништа страшно”! Тако је Владимир Стојковић окарактерисао сукоб са Лолом Смиљанићем, два дана после утакмице са Новим Пазаром када је у последњим минутима кренуо да изведе слободан ударац при резултату 0:0.

Тада га је заменик капитена прописно извређао, поручивши му да се одмах врати на гол.

– Кренуо сам мислећи да могу да помогнем! То су ситуације уобичајене за светски фудбал, када се јури резултат – рекао је Стојковић после првог тренинга са новим тренером Вуком Рашовићем.

– Заиста се није ништа страшно десило са Лолом.

Први голман црно – белих верује да ће црно – бели и поред осетне нервозе успети да сачувају титулу, са новим шефом струке.

– Добро познајемо Рашовића, он нас такође, верујем да крећемо од меча са Радничким у одбрану титуле – завршио је Стојковић.

Lazar-Markovic-3Лазар не да титулу!
Млади нападач верује да је лош период иза Партизана и да ће екипа са новим тренером успешно привести сезону крају са шестом узастопном титулом.

Лазар Марковић је одиграо друго полувреме у Новом Пазару, извесно је да ће одиграти и другу узастопну утакмицу после вишемесечне паузе. Видећемо да ли ће Вук Рашовић, нови тренер Партизана, против Нишлија младом Чачанину указати прилику од првог минута.

Ако питате Лазара, он тврди да је спреман за 90 минута.

– Потпуно сам залечио повреду, спреман сам – рекао је кратко Лазар у Земунелу, и наговестио да ће доктор из Вотфорда можда ускоро доћи у Београд како би му исконтролисао стање после опоравка од повреде трбушног зида.

За талентованог фудбалера последњи резултати “црно-белих” нису опасност по титулу, која је већ пет година у власништву Партизана.

– Титула је наша, сигурно!

– Вероватно ће дерби одлучивати, али ми све можемо да издржимо. Имамо два бода предности и даље…

Марковић је потврдно причао о новом тренеру, кога познаје кроз “Телеоптик”, али и први тим “црно-белих”, објашњавајући да цео тим са њим на челу верује у одбрану титуле.

Лазар се кратко осврнуо и на последње киксеве шампиона.

– Мало нас није хтело… мало више! Али убеђен сам да ће бити боље.

Партизан и Раднички играју меч 26. кола Суперлиге у четвртак од 18.30.