• Почетна
  • СПОРТ
  • Станковић: Нека ми поломе обе ноге, само да добијемо Хрвате
Прочитај ми чланак

Станковић: Нека ми поломе обе ноге, само да добијемо Хрвате

0

– Ја сам мој Загреб играо 1999. године. Било је паклено. Озбиљна утакмица. Сећам се да смо се и ми радовали када су они дали гол. Мислили смо, нека сте га дали, да сада играмо фудбал. Био је невероватан притисак са свих страна. Не верујем да ће сада бити исто – рекао је Деки.

Дејан Станковић, некадашњи репрезентативац Србије у фудбалу, озбиљно размишља да се врати у дрес са националним грбом. Иако много дилема има, садашњи играч Интера признаје да би пристао да му сломе обе ноге само да добијемо Хрвате.

– Синиша Михајловић ме је сатерао уза зид и рекао сам да не могу да одбијем његов позив. Међутим, срели смо се некилико пута и ја сам му рекао да ћу се вратити само ако будем могао да помогнем – рекао је рекордер по броју наступа у репрезентацији, и додао:

– Скоро 20 година сам у репрезентацији. Не занима ме више ни број на дресу, ни капитенска трака, ни број наступа. Да сам хтео сада бих имао и 120 утакмица. Не могу да кажем не Србији. Да ми кажу “Истрчи на Максимир, нека ти сломе обе ноге. Изашао бих. Нека ми их поломе, нека ме спакују у кола и нека ме одвезу!

Везиста Интера из Милана у причи за Информер, између осталог, каже да нема никакву обавезу према Михајловићу, иако зна да му је кум веома заслужан за каријеру.

(Информер, фото: Танјуг)