Прочитај ми чланак

„Шта је више овај човек могао да уради?“ Реченица судије која улази у легенду!

0

Многи су током изношења одбране Новакових адвоката приметили ову реченицу

Суђење Новаку Ђоковићу почело је уз велике техничке проблеме суда Викторије, где је чак на једном од линкова приказиван порнографски садржај, док је други линк „пукао“ од преоптерећења, па је суђење касније почело.

Касније је ипак успостављено, а током онога што смо могли да видимо, судија Ентони Кели изнео је један коментар који даје наду Новаку и његовом правном тиму.

Наиме, док су Ђоковићеви адвокати износили чињенице о Новаковој путној документацији, медицинском изузећу и третману и грешкама царинских службеника, судија је накратко прекинуо адвоката Вуда, и дао свој коментар.

– Шта је више овај човек могао да уради? – мислећи на испуњавање свих прописа државе Викторије при уласку у земљу.

Новаков адвокат је на то само одговорио:

– Потпуно сам сагласан са вама судија.

Овај коментар нотирао је и један од највећих мрзитеља Новака Ђоковића, новинар Бен Ротенберг, који данима води кампању против Новака Ђоковића у овом случају.

Подсетимо, судија је и пре него што је суђење почело, док је прикупљао чињенице имао питање које је могло да се протумачи као нешто што гарантује поштено суђење.

Овде сазнајте и нешто више о Судији Ентонију Келију.

На крају, овај коментар ће и дефинитивно ући у легенду, јер је Ентони Кели на крају донео одлуку да Новак Ђоковић буде пуштен и да је његово поништавање визе било незаконито.