Прочитај ми чланак

СРЧАНИ УДАР, КОМА, ПА ОСМЕХ УЗ ТРИ ПРСТА Ова фотографија ће обрадовати све …

0

Славиша Ђукановић, наш рукометни голман, не само да је изашао коме након што је доживео срчани удар на тренингу, већ се осећа све боље.

Томе у прилог сведочи и фотографија направљена овог четвртка ујутру, у болници у северном делу Марсеља, на којој се види насмејани Ђукановић, који је подигао по три прста, показујући да се не предаје и да је у добром стању.

Foto: Pays d’Aix / Facebook

Подсетимо, искусни, 38-годишњи чувар мреже од овог лета је члан француског Аикса, на чијем тренингу му је у уторак позлило па је хитно био пребачен у болницу. Лекари су га одмах увели у вештачку кому, не би ли створили боље услове за опоравак његовог организма, а како су истакли, критична је била управо прва ноћ.

Ђукановић, познат по надимку Миша у Француској у којој је већ 15 година, успео је да преброди ту критичну ноћ, а онда су га доктори пробудили из коме. Како сада ствари стоје, опоравак иде у добром правцу.

„Наш клуб је у среду изгубио (од Монпељеа са 28:32), али је Миша извојевао веома важну победу! Аикс се захваљује свима који су послали поруке подршке нашем голману, који вам овог јутра шаље осмех!“, поручио је француски рукометни клуб.

Славиша Ђукановић, рођен 3. маја 1979, је, пре одласка у иностранство, бранио за Стари Град, Шамот, Пролетер и Прибој.