Прочитај ми чланак

СРБИН СЕ ВРАЋА У ЕВРОПУ: Теодосић у Ефесу?

0

Према незваничним сазнањима “Новости” две стране су постигле усмени договор, остало је само да се то пренесе на папир

Милош Теодосић, плејмејкер ЛА Клиперса, пре месец дана је изјавио да више ужива и да му је лепше да игра у Европи, као и да ће се сигурно вратити на Стари континент, али да не зна да ли у току или на крају сезоне. Та изјава била је стартни окидач за европске великане да крену трку за српским репрезентативцем, а како „Новости“ незванично сазнају, најбржи је Анадолу Ефес.

Наводно, две стране су постигле усмени договор, остало је још само да се то пренесе на папир, за шта је претходно неопходно да Теодосић раздужи опрему у Клипресима. То, ипак, не би требало да буде проблем, јер је евидентно да тим из Лос Анђелеса не рачуна озбиљније на Теодосића ове сезоне, као и да засада не постоје понуде осталих НБА екипа за преузимање његовог уговора који истиче на лето.

Анадолу Ефес, који гаји огромне амбиције ове сезоне, што је поткрепио и резултатима у Евролиги, уколико жели да са једним од најбољих евролигашких играча у протеклој декади уђе у завршне борбе за континенталну круну, мора да га ангажује најкасније до среде 27. фебурара 2019. године. Тог дана, у 18 часова, односно дан пре почетка 24. кола, истиче рок за регистрацију играча за најквалитетније такмичење.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!