• Почетна
  • СПОРТ
  • Снижење за навијаче: Незапамћена навала на Звездине дресове!
Прочитај ми чланак

Снижење за навијаче: Незапамћена навала на Звездине дресове!

0

Crvena-Zvezda-dres

(Телеграф.рс)
Фудбалски клуб Црвена звезда снизио је цене дресова и других производа у овлашћеним продавницама клуба и на тај начин обрадовао навијаче.

Међутим, праву опсаду “Маракане” изазвали су “Леђеини” дресови који су били актуелни прошле сезоне.

Њихова цена је 800 динара, што је одушевило све звездаше. Дресови су се продавали потпуно неочекивано за наше услове, па је Звезда у једном тренутку стопирала продају. Кажу у Звезди да не памте овакво интересовање.

– Немам тачан податак, сигурно је у току једног дана продато више од 1.000 дресова, што је незапамћена навала за црвено-бели дрес – рекао је Марко Николовски, портпарол Црвене звезде.

Dres-Ladjerna-Red-Sop-Milena-Djordjevic

– Очекивали смо овакву заинтересованост јер емоција звездаша нема границу. Дефиниција животне емоција је да је она ирационална, а тек је емоција навијача Црвене звезде према свом клубу ирационална.

– Сваки навијач Звезде воли да на себи носи најлепше црвено-беле боје, а кад год цене одговарају буџетима навијача, сигурно је да ће купити нешто из асортимана Звездиног бутика. Ниједан звездаш неће никада ни помислити да се због недостатка спортског успеха одрекне црвено-белих боја, и то је оно што ниједан клуб на Балкану нема, а то је највећа снага и ослонац Црвене звезде.

Прозводи се могу купити у свим овлашћеним продавницама Црвене звезде, као и путем онлајна, због бројних навијача из дијаспоре. Продаја је накратко заустављена због техничког проблема, а не обустављена у потпуности, рекао је Николовски.

НЕСТАЛО ДРЕСОВА, ПА ЗАУСТАВЉЕНА ПРОДАЈА

– Проблем је био што у радњама није било дресова, па је било потребно време да се довезе из магацина. Продаја дресова и осталих производа по промотивној цени трајаће док се не распродају до последњег.

НОВИ ОД ЈУЛА

Сви заинтересовани навијачи за нови дрес Црвене звезде мораће да сачекају почетак јула, када је заказана промоција.

– У договору са Пумом спремамо другачији сценарио и изненађења за навијаче, који ће моћи да освоје нови дрес, уз мало знања и труда. Сваки члан клуба може већ сада да поручи нови дрес, по промотивној цени од 35 евра, а добиће га после званичне промоције – закључио је Николовски.