• Почетна
  • СПОРТ
  • Смењује га народ: Грађани потписују петицију против Толета Караџића! (ФОТО)
Прочитај ми чланак

Смењује га народ: Грађани потписују петицију против Толета Караџића! (ФОТО)

0

Peticija-protiv-Tomislava-Karadzica1

(Телеграф)
Уколико сте за смену председника Фудбалског савеза Србије, можете потписати петицију за „Оставку Томислава Караџића и чланова ФСС – Лоповлуку се мора стати на пут!“

Да ли сте за смену председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића? После низа оптужби на рачун Караџића на сајту www.peticija24.com покренута је петиција – ОСТАВКА ТОМИСЛАВА КАРАЏИЋА И ЧЛАНОВА ФСС – Лоповлуку се мора стати на пут!

Караџић се претходних дана нашао у центру пажње, по ко зна који пут током свог мандата, овога пута јер је оптуживан као главни кривац за стање у српском фудбалу, одмах после због спорних дешавања на мечу Партизан – Нови Пазар и (не)регуларности на старту шампионата.

Свако ко је за оставку председника Фудбалског савеза може уз остављене основне податке потписати петицију и оставити коментар, а до сада је сакупљено 2310 потписа.

Tomislav-Karadjic-3

Ово није први пут да одређени навијачи покушавају “на улици” да смене првог човека српског фудбала.

Навијачки клуб репрезентације Србије – “Орлови” 2010. године такође је покренуо петицију „Твој глас за фудбалски спас“ против Томислава Караџића са жељом да настане модерна српска фудбалска организација.

– Нема парола када је у питању спорт. Он мора да буде без мафије, криминала и корупције, свега онога што тренутно постоји захваљујући људима који воде организацију. Нема компромиса. Надам се да ће држава, са свима нама који желимо добро спорту, уложити напоре да почну да се решавају проблеми од почетка. Ако желимо пуне стадионе, квалитетне стадионе, учешће више клубова у европским такмичењима, морамо мењати режим Томислава Караџића – закључили су 2010. године чланови Фан клуба „Орлови“.