Прочитај ми чланак

Словенка „откачила“ на Србе: Обожавам Дуду и Божу

0

sanja-modric

(Курир)

Најпопуларнији кошаркаш овогодишњег Евробаскета свакако је Тони Паркер, а кад би требало да изаберемо новинарску звезду, награда би, без сумње, отишла у руке шармантне плавокосе Сање Модрић.

Сања, која је једно од лепших лица словеначке националне телевизије, свако вече, заједно с Јаком Данеуом, анализира утакмице у ударном термину.

– Обожавам кошарку и некако сам највише због ње и уписала новинарски факултет. Највећа је срећа кад човек ради оно што воли, мада родитељи нису баш били одушевљени мојом идејом да постанем спортски новинар. Међутим, ја сам пресрећна – прича нам Сања.

Сви причају о титули

Додаје да су Словенцима после сјајних победа у другој фази апетити порасли.

– Заборавља се колико је четвртфинална утакмица тешка и опасна. Ово је првенство изненађења, сви смо мислили да нам из Копра сигурно долазе Грци, Турци или Руси, а онда су стигли Финци.

Питамо је шта ће се десити ако се сретну Словенија и Србија.

– С обзиром на све те отказе, изгледате добро и Дуда ради одличан посао. Уживам у његовим изјавама јер скоро сваки дан покрене неку нову причу. Међутим, такав је и Божа Маљковић, па је увек проблем шта од тих изјава издвојити за програм јер су све занимљиве. Иако неки кажу да га је прегазило време, ја га обожавам. Њих двојица су легенде.

Муж јој је кошаркаш

Сањин супруг Стипе Модрић је професионални кошаркаш, али њих двоје често се не слажу кад је реч о дешавањима на паркету.

– Неретко имамо другачије виђење, али он ми помаже свакако. С друге стране, тврди да би му било лакше да има жену која се не разуме у кошарку јер не би могла да критикује потезе на терену. Заправо, највише су ми сметале предрасуде да радим кошарку само због њега, али такви смо ми, ваљда – закључила је Сања.

 

Докторка ми је рекла да ћутим

Сања нам је испричала да је пре неколико дана једва завршила емисију после тријумфа Словеније јер је изгубила глас!
Радим константно од 3. септембра, и то је напорно. Била сам код лекара, који ми је рекао да би било најбоље да једно време не говорим. Прво, женско сам, не могу да ћутим, а увече имам емисију (смех)…