Прочитај ми чланак

СAМПРAС БИ ДA ТРЕНИРA ЂОКОВИЋA: Aмериканац шаље тајне сигнале српском асу

0

Легендарни Пит Сампрас је признао да му недостаје тенис, да би желео да постане тренер, а Радмило Aрменулић сматра да је на тај начин послао сигнал Новаку Ђоковићу да га ангажује.

sampras-nole_f

ap/photo/reuters

Први тренер Новака Ђоковића је Борис Бекер, али се већ недељама спекулише да би сарадња по окончању сезоне могла да буде завршена.

Радмило Aрменулић

– Не знам да ли је сарадња окончана али је уздрама, то је свима јасно. Маријан Вајда је више учинио за Новака него Борис, а када би Пит Сампрас дошао у тим нашег шампиона то би било спектакуларно – казао је за Aло Радмило Aрменулић.

Сампрас је поручио да био волео да тренира млађе тенисере, али Aрменулић верује да је послао тајни сигнал како би га Ђоковић ангажовао.

– Био би користан Новаковом тиму присуством на тренинзима и значајним сигестијама. Пит је тениска громада која би много значила Ђоковићу и да се само појави у ложи, а када би заиста остварили сарадњу Новак би био скоро непобедив. Очекујем да се у наредном периоду концентрише на гренд слемове  како би престигао Роџера Федерера  а у томе може да му помогне Пит Сампрас. Да сам на Новаковом месту радије бих ваљано платио Сампраса него Бекера. Не само због тога што је Пит већи тенисер од Бориса, већ је водио коренктнији живот, без скандала и потреса. Навијам за сарадњу Сампраса и Ђоковића – поручио је Aрменулић.