Прочитај ми чланак

САД БАР ЗНАМО ко неће бити селектор Србије?

0

Селекторско место репрезентације Србије је под великим знаком питања.

Понедељак би требало да буде дан када ћемо сазнати ко ће бити селектор репрезентације Србије на Светском првенству у Русији.

Foto: Screenshot: YouTube/FSSrbije

Славољуб Муслин је актуелни селектор, он је тај који је успео да одведе репрезентацију Србије на највећу и најатрактивнију фудбалску смотру, али постоји могућност да се његови ставови не подударају са ставовима савеза и да он напусти кормило репрезентације.

У понедељак би требало да Муслин објави списак путника у Азију на две утакмице које ће наша репрезентација одиграти против Јужне Кореје и Кине, али „Новости“ сазнају да не постоји могућност да се поклопе мишљења савеза и Славољуба Муслина и да ће садашњи српски селектор бити смењен можда већ у наредних 48 сати.

Исти медиј такође напомиње да Драган Стојковић Пикси сигурно неће бити нови селектор репрезентације Србије, отуда и овакав наслов.

Сви једва чекамо понедељак, Славиша Кокеза, председник ФСС-а и његови блиски сарадници треба да донесу веома битну одлуку за српски фудбал након разговора са Славољубом Муслином.

Какав ће исход бити, тешко је рећи у овом тренутку…