Прочитај ми чланак

Рашовић: Чекамо најбољег Нинковића

0

sp-vuk-i-ninkovic

(Вечерње новости)

Сви у клубу желе да помогну младом играчу да постане оно што сви желе – истиче тренер Партизана, који спрема екипу за ОФК београд, али троши енергију и на свог везисту.

ХУМАНИТАРНО У ШИМАНОВЦИМА

Шампион ће у среду у 16.30 одиграти тренинг утакмицу са Хајдуком у Шимановцима, а стручни штаб ће дати прилику на овом мечу и неким играчима који нису тренутно у првом плану.
Утакмица се игра у хуманитарне сврхе за помоћ Николи Мркајићу, који је тешко повређен у недавној саобраћајној несрећи.

Никола Нинковић је на најбољем путу да у Партизану остане познат само по надимку, по томе како је јурио Енглезе по Крушевцу и судију Мажића у „Чаиру“. А могао би Џиги да стане у ред Партизанове деце чија је стаза била посута више звездама него трњем. Како? Најбоље питање за Вука Рашовића који је данас после првог од два тренинга у „Земунелу“ причао о својој најновијој муци.

– Из Ужица смо донели три изузетно важна бода, али и један велики проблем. Победа против Слободе је, надам се, део нове и лепше традиције Партизана. Ипак, црвени картон Нинковића је нешто што нам је покварило утисак – каже Рашовић.

И није ту крај приче. А Рашовић је добар део јучерашњег преподнева провео баш у причи са Нинковићем.

– Када сам сео на клупу Партизана, имао сам идентичан проблем са Александром Митровићем. Сада је лако причати како смо радили с њим и колико смо причали. Надам се да је тек сувишна прича какав је играч и потенцијал. Никола Нинковић је идентичан. Али то је она страна медаље на којој су његови играчки квалитети.

А и ови проблеми који се појављују као да су копија онога што смо имали ван терена са Митровићем. Са њим смо успели, а волео бих да успемо и са Нинковићем. Нећу о томе шта смо причали, али један детаљ смем да откријем.Константно му понављам да је комуникација као двосмерна улица. Нашу подршку има, најбољу намеру може да види и осети, а сада очекујемо да нам се из супротног правца покаже најбољи Никола Нинковић – јасан је Рашовић.

У суботу увече у Хумску 1 долази ОФК Београд.

– Не заварава нас позиција градског ривала на табели. Имамо доста информација о њима, а знамо и како су се појачали у смирај прелазног рока. Друго полувреме из Ужица мора да буде убудуће модел наше игре – закључује Вук Рашовић.