Прочитај ми чланак

ПРЕЛАЗНИ РОК: Партизан завршио велики посао; у Звезду на потпис стигао Бразилац

0

Челници Партизана могу да одахну! Један од најбољих фудбалера српског шампиона Бојан Остојић неће напустити Хумску!

Како Телеграф сазнаје, искусни штопер потписао је двогодишњи уговор са црно-белима и тако скинуо велики терет са леђа и новом тренеру Мирославу Ђукићу.

– Срећан сам што смо се договорили око новог уговора. Остао сам због напада на Лигу шампиона, али и због тога што супруга Марија у августу треба да се породи – рекао је Остојић за Телеграф.

Искусни штопер је имао неколико понуда да промени средину на лето, поготово због тога што је био слободан у избору нове средине.

Међутим, најбољи штопер Суперлиге је одлучио да је за њега најбоље да остане у Хумској.

Бразилац стигао у Београд на потпис уговора са Звездом

Уследиће најпре разговори са челницима клуба, а потом вероватно и договор сарадње

Рикардо Кавалканте Мендеш, или скраћено Рикардињо, стигао је у Београд током поподнева и очекује се да потпише уговор са Црвеном звездом.

Доскорашњег фудбалера Шерифа очекује разговор са челним људима црвено-белих, а годишња плата ће му бити између 350 – 400.000 евра,.

Звезда је Рикардиња ”примерила” захваљујући Вујадину Савићу који је претходну сезону играо у Шерифу и за ког се, такође, очекује да потпише уговор са црвено-белима.

Рикардињо игра на позицији офанзивног везисте и више напада по левој страни. На 27 мечева за Шериф дао је 15 голова и имао 14 асистенција.

БОНУС ВИДЕО

Гост емисије „Интервју”, медијске куће „Центар”, био је наш прослављен фудбалски тренер и селектор Милан Живадиновић. Током емисије он је говорио о томе како се постаје добар фудбалски тренер као и о тренерима и селекцији играча у ФК Партизану и ФК Црвеној звезди (00:15:30), . Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.