Прочитај ми чланак

Породица Божовић: Младен је ван животне опасности

0

Бивши голман Партизана Младен Божовић покушао је да изврши самоубиство, пошто је пуцао себи два пута у груди и једном бутину. Након упуцавања је завршио у Клиничком центру Црне Горе. После свега се огласила и његова породица, истакавши на друштвеним мрежама да се Младен налази ван животне опасности.

– Поштовани пријатељи, са потпуним разумевањем за Вашу бригу о Младеновом тренутком стању, најљубазније Вас молимо да нам у овим, нимало лаким тренуцима, дате приватност да у кругу породице покушамо да превазиђемо ову тешку и стресну ситуацију – наводи се у саопштењу породице Божовић и додаје се:

– Младен се налази у КБЦ Црне Горе, где ће му бити указана адекватна медицинска помоћ и ван животне је опасности. Замолили бисмо Вас да не објављујете податке да је у тешком стању, јер те информације нису тачне, а нама као породици стварају огромни притисак и тугу – написала је на Инстаграму породица Божовић.

Да подсетимо, Божовић од сезоне 2021/2022 наступа за Зету, а у у дугој и успешној каријери бранио је за Будућност, Партизан, Видеотон, Том Томск, Ларису…