Прочитај ми чланак

Покушај отмице теквондо репрезентативке: Реаговала полиција; Нокаутирала отмичара

0

Надина Мехмедовић, репрезентативка БиХ у теквондоу замало је отета у недељу увече у месту Шије.

Ову информацију објавио је њен отац Елвин.

Мехмедовић је за „Дневни аваз“ причао о ситуацији која се синоћ десила у Шијама.

„Тренутно само у МУП-у и не могу више ништа рећи. Она је добро, за пар дана има европско такмичење, рекао је отац теквондисткиње“, који је још раније објавио следећу поруку:

„Желимо да обавестимо јавност да се десила нестварна ситуација у недељу у вечерњим сатима, непознате особе су покушале отмицу у Шијама Надине Мехмедовић репрезентативке Босне и Херцеговине у Таекбондоу. Покушали су је на силу угурати у ауто уз претње и физичку силу и нанели још лакше телесне повреде“.

„Уз Божију помоћ и њеном искуству у борбама на такмичењима успела је једног отмичара да нокаутира и побегне те избегне најгори сценарио. Ово објављујем из разлога да се не би десило неком поново, да би се пазили немилих догађаја.“

„Напомињем да због истраге полиције не можемо открити више детаља и да је истрага у току. Надина је пре пар дана напунила 17 година и као малолетна особа је успела извући се из најгоре могуће ситуације. Сви смо у шоку због овог догађаја, ако је неко нешто видео или зна свака информација ће нам добро доћи“, написао је Мехмедовић, а целокупним случајем се тренутно бави полиција.