Прочитај ми чланак

Почео Вуков „дрил“ на Златибору

0

00103265(Спортал)
После неколико дана тренирања у “Земунелу” експедиција Партизана се у петак преселила на Златибор где ће фудбалери шампиона Србије наредних седам дана обавити први и најтежи део припрема. Тренер Вук Рашовић тренутно може да рачуна на 20 фудбалера, док ће им се 18. јуна прикључити и репрезентативци, који су због обавеза у националном тиму добили неколико дана дужи одмор.

Рашовић је после ручка повео комплетан стручни штаб у обилазак терена за тренинг и после “инспекције” сву су закључили да је одличан. Поподне је играчима предочен план рада у наредним данима, док су црно-бели у 17.30 одрадили први тренинг на терену, који је удаљен на око 10 минута од хотела.

Од суботе Сашу Илића и друштво очекују два тренинга дневно, први од 10, а други од 17 часова. Такође, 21. јуна ће бити одигран и тест меч, а супарник ће бити пљеваљски Рудар.

Од 25. јуна до 5. јула екипа ће тренирати на словеначком Похорју, где ће, као и прошле године, најјачи тест бити против московске Локомотиве. После Словеније следи учешће на Дејна купу у Пољској. О д 25. јуна до 5. јула екипа ће тренирати на словеначком Похорју, где ће као и прошле године најјачи тест бити против московске Локомотиве. После Словеније следи учешће на Дејна купу у Пољској.