Прочитај ми чланак

ПЕШИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА БАРСЕ ДРЖИ БУКВИЦУ ЦРНОГОРСКИМ НОВИНАРИМА: „Је ли вас срамота?“

0

Легендарни тренер био је љут на подгоричке извештаче и није држао језик за зубима.

Барселона је вечерас у Подгорици претрпела пети пораз у Евролиги, али њен тренер, легендарни Светислав „Кари“ Пешић осетио је потребу да одржи лекцију домаћим новинарима због односа према тренеру црногорског тима.

„Замисли тога безобразлука… Човек који вам је донео титулу после 17 година, ви бисте њега да мењате после две изгубљене утакмице у Евролиги“. почео је Кари причу чим је ушао у прес салу Мораче, после 40 минута чекања.

„Да није победио у Бару ви бисте га променили. Не газда, него ви што оперишете… Све знате, само не знате да оперишете. Терате тренера после два пораза у Евролиги, је ли вас срамота?“, упитао је Пешић.

После тога се прешло на званични део, али Кари је наставио да хвали Александра Џикића.

„Свака част Будућности, свака част колеги Џикићу, преживео је онда када је јавност неоправдано тражила његову смену након неколико уводних пораза. Изузетан је тренер, заслужио је поверење“, рекао је Пешић.

Будућност је победила 67:64 после неизвесне завршнице.

„Десило се оно што смо знали уочи меча, чврст меч, тесног резултата. Будућност, њихови играчи, тренер, навијачи, били су изузетни. Хвала на аплаузу и дочеку. Пружили смо максимум до једног момента, посебно у одбрани. Борили смо се до самог краја, нисмо имали среће са шутем за три поена.

Атмосфера је била врхунска, прави фер-плеј, то је добар осјећај за нас са ових простора, када дођете у дворану на Балкану и будете дочекани на најлепши начин. У тесном мечу требао нам је шут са дистанце, није га било у овој утакмици, биће у наредној. Напредоваћемо, како буде расло самопоуздање“, рекао је Пешић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!