Прочитај ми чланак

ПЕПЕ ПРОГОВОРИО: Ево шта је Имаз рекао о односу са Новаком Ђоковићем

0

Пепе Имаз је у центру пажње! Новак Ђоковић се разишао са тренером Марјаном Вајдом и сарадницима, али је Шпанац остао уз њега.

Пепе Имаз, кога су медији окарактерисали као духовног гуруа, што је Ђоковић демантовао, налази се и сада уз српског тенисера на Мастерсу у Мадриду.

Имаз дуго није желео да прича о односу са Нолетом, а сада је „проговорио“ за шпанске медије.

„Новак и ја се познајемо четири године. Учим од њега, као што и он учи од мене. Упијам његова искуства као врхунског спортисте, а истовремену му преносим своја схватања живота“, почео је Имаз.

„Љубав и поштовање су основне емоције према мом мишљењу, а мој мото је ‘љубав и мир’. Живим у складу с тим схватањима живота“, наставио је Пепе.

Шпанац је помогао Новаковом брату Марку да се избори са депресијом.

Он тврди да се ширење љубави и жеља да се савлада ривал не косе.

„Спортисти су људи као и сви други. То што поштују свакога и шире љубав не значи да треба да пуштају противнике да их победие, објаснио је Имаз.

Он уверава да код Новака није нестала жеља за успехом иако Ђоковићеви резултати у последњих годину дана не говоре томе у прилог.

„Ништа се није променило у нашем раду. Новак је одувек желео да буде најбољи, а за жеља није нестала ни данас. Јесте се много тога променило, отишао је Бекер, потом и Вајда, а Новак је прихватио ‘концепт загрљаја, љубави и Пепеа Имаза“, додаје Шпанац.

Свестан је да се у јавности свашта прича о њему.

„Не замарам се тиме. Тенис и прича о љубави иду једно с другим“, закључио је Пепе Имаз.