Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН ЗАВРШАВА ПОСЛОВЕ У СРБИЈИ – Враћа се стари знанац

0

До почетка зимског прелазног рока у Србији остало је нешто мање од месец дана, а Партизан је изгледа завршио прва два појачања са домаће сцене.

Зимска трансфер пијаца у Србији биће отворена 15. јануара али највећи домаћи клубови увелико раде на реализацији трансфера који ће бити озваничени након поменутог датума.

Много је играча већ сада доведено у везу са Партизаном и Црвеном звездом па тако има и оних са домаће сцене чија су се имена издвојила у претходних десетак дана.

Партизан је изгледа већ завршио посао са двојицом играча из Супер лиге Србије. „Информер“ пише да се ради о старом знанцу који је носио црно-бели дрес у два мандата и капитену новосадске Војводине.

Писали смо јутрос да Партизан жели да врати Николу Аксентијевића (24), а поменути извор тврди да је посао завршен и да ће десни бек нишког Радничког трећи пут у каријери задужити Партизанову опрему.

Након Николе Аксентијевића црно-бели би требало да озваниче још један трансфер у домаћим оквирима. Реч је о капитену Војводине Душану Јованчићу (27) који може да одговори на више позиција у везном реду, а најбоље се сналази у нешто дефанзивнијој улози.

Душан Јованчић би у Хумску требало да стигне као слободан играч јер му уговор са Војводином истиче на крају текућег месеца. Београђанин је на „Карађорђе“ стигао из чачанског Борца, на инсистирање Ненада Лалатовића, а у текућој сезони одиграо је 25 мечева за Војводину и постигао 2 гола.

Када се већ говори о везном реду, не треба заборавити да Партизан разматра опцију ангажовања Саше Здјелара који је претходног лета био на прагу Хумске али је тада средња линија била препуњена.

Ово би могло да значи да ће Марко Јевтовић сасвим сигурно напустити Хумску, а навијаче више од тога плаши што се као реална опција све чешће помиње продаја Евертона Луиза.