Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН СВЕ ТЕЖЕ ПОБЕЂУЈЕ, а дерби се ближи…

0

Иако је њихова серија непобедивости све дужа, иако за сада и даље све иде по плану за екипу Марка Николића, последње две утакмице које су одиграли јесу велика опомена пред гостовање у Новом Пазару, а онда и кључне борбе за трофеје и у Суперлиги и у Купу.

И против Вождовца и против Радника из Сурдулице, црно-бели нису показали оно што се од њих очекује. После меча са “Змајевима’, и у управи и у стручном штабу Партизана били су једногласни да је то била најслабија утакмица црно-белих после дужег временског периода.

Очекивало се да ће синоћ против Сурдуличана све изгледати много боље, али су црно-бели дуго били безопасни пред голом гостију, и поред велике теренске иницијативе.

Када се свему томе дода и нервоза због оштре игре екипе Сима Крунића, пут до победе и преокрета био је још тежи.

Ипак, после меча, стрелац изједначујућег гола Марко Јанковић није имао објашњење за нервозу у његовом тиму.

“Ушли смо лоше у утакмицу у првом полувремену и видело се са стране да смо били нервозни. Не знам који је разлог, није било потребе. Они су у незгодној ситуацији, то је њихов стил игре, у неким ситуацијама и прегруб. Али, најважније је да смо победили две утакмице заредом, и против Вождовца, и против Радника у којима смо губили и на којима су нам се дешавале сличне ствари“, изјавио је Јанковић.

Он ипак признаје да Партизан у последње време не игра на жељеном нивоу.

“Не играмо ми лоше, али не и на нивоу на којем смо били пре недељу-две. Бодови су, ипак, у овом тренутку најважнији, а они се нама пишу“, поручио је Јанковић.

Следи тешко гостовање у Новом Пазару.

“Мислим да ће да буде слична игра, сао да ћемо бити још више мотивисани и да ћемо да наставимо овај низ“, закључио је Јанковић.