• Почетна
  • ВИДЕО
  • Партизан ствара тим за Европу, бивши омладинац Звезде у Хумској (Видео)
Прочитај ми чланак

Партизан ствара тим за Европу, бивши омладинац Звезде у Хумској (Видео)

0

Uros Djurdjevic40_w2(Блиц)
Из табора шампионске екипе Партизана најављене су промене у играчком кадру, а већ су предузети први кораци како би се освежио састав који ће учествовати у квалификацијама за Лигу шампиона – „црно-беле“ ће појачати фудбалери Рада и млади репрезентативци Урош Ђурђевић и Урош Витас, пренео је „Спорт“.

Ђурђевић (рођен 1994. године, висок 181 цм) је нападач и бивши члан омладинске школе Црвене звезде, а био је у жижи јавности овог пролећа када је управо бившем тиму дао гол за реми и 1:1, после ког је Партизан одмакао на „+8“ у првенственој трци.

Његов саиграч Витас (рођен 1992. године, висок 187 цм) појачаће дефанзивну линију, која је ослабљена повредом Остојића, а треба имати у виду и статус стуба одбране Ивана Иванова, који може отићи у случају да клуб добије добру понуду.

Ово ће уједно бити и наставак сарадње Ранка Стојића из Рада и црно-белих, који су прошле зиме из табора „грађевинара“ довели Немању Којића и Предрага Луку.

 

Како преноси „Спорт“, остварен је договор о новом двоструком трансферу, али није прецизирано у ком трајању ће бити уговори и када ће се парафирати.