Прочитај ми чланак

ПАРТИЗАН ДО КРАЈА СЕЗОНЕ ЗАБРАЊУЈЕ родитељима долазак на утакмице

0

Ватерполо клуб Партизан одлучио је да, највероватније, до краја сезоне забрани улазак родитеља на трибине, као и да суспендује тренера Синишу Будрака.

Одлука је „пала“ дан после туче родитеља на утакмици млађих категорија против Београда.

„Предлог Дисциплинској комисији биће да се родитељима забрани долазак до краја сезоне, а најмање три до пет утакмица. Такође, покренут је поступак против тренера Будрака, јер је својим искључењем и понашањем подигао тензију и допринео инциденту“, рекла је Тањугу генерални директор клуба Татјана Ракас.

Према њеним речима Будрак је од судија зарадио опомену од судија, затим жути картон, а онда је наставио у истом маниру све до искључења.

„Није иницирао инцидент, али тренер води утакмицу. Сасвим разумно је да када се добије опомена од судија да се повучете и смирите, а не да настави исто све до искључења, па деца да остану без тренера. То је претходило инциденту“.

Ракас је нагласила да је ова ситуација опомена за све и да родитељи „не изигравају делиоце правде, већ да у миру уживају у успесима деце“.

Да подсетимо, Партизан је планирао и да не изведе своју децу на наставак утакмице, али је то на крау учинио па је меч, уместо 5:0 за Београд, службеним резултатом, завршен 5:5 пре него се приступило бацању новчића да се одлучи победник. Партизан је на крају захваљујући новчићу победио.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!