• Почетна
  • СПОРТ
  • Ожеговић: У Београд можемо да се вратимо само са три бода
Прочитај ми чланак

Ожеговић: У Београд можемо да се вратимо само са три бода

0

ozegovic(crvenazvezdafk.com)

Млади фудбалер Црвене звезде Огњен Ожеговић на недавно одиграном мечу против екипе БСК-а из Борче по први пут се нашао у стартној постави.

Поверење које му је указао Рикардо Са Пинто брзоноги нападач је добро искористио и за очекивати је да и у наредним сусретима добије прилику.

Можда већ на првом наредном мечу против Јагодине, који се игра у четвртак 2. маја са почетком у 19 сати.

– У финиш првенства улазимо са великим амбицијама с обзиром да смо се укључили у борбу за титулу и забележили шест везаних победа. Сваки наредни сусрет за нас је најважнији јер нам само максималан учинак до краја сезоне обезбеђује прво место. Неће нам бити нимало лако, али верујемо у своје квалитете. Јагодина је одлична екипа, уосталом савладали су нас на нашем стадиону. Међутим уколико пружимо максимум и будемо концентрисани 100% очекујем да се у Београд вратимо са три бода – истакао је омладински репрезентативац Србије.

Ожеговић верује и да он и његови саиграчи до великог тријумфа на крају сезоне могу да дођу само ако буду размишљали о првој наредној утакмици и ишли корак по корак.

– Притисак у Црвеној звезди увек постоји без обзира на разлику и стање на табели. И када смо заостајали 11 бодова мислили смо само на први наредни дуел, не видим зашто би сада било другачије. Можемо да победимо све до краја, али само ако будемо размишљали о првом наредном ривалу – констатовао је Огњен.