Прочитај ми чланак

ОДЛУЧИО: Владан Милојевић остаје тренер Црвене звезде

0

ОДЛУЧИО: Владан Милојевић остаје тренер Црвене звезде Владан Милојевић остаје тренер Црвене звезде! Стратег црвено-белих данас је имао састанак са највишим руководством клуба, после чега је донео и дефинитивну одлуку, а то је да остаје на стадиону Рајко Митић, где има још годину дана важећег уговора са српским шампионом, сазнаје MOZZART Sport.

Милојевић је у протеклом периоду био пред раскрсницом, деловало је да је дошло до благог засићења, као и да је огроман притисак великог клуба учинио своје, али је тренер црвено-белих ипак преломио и обрадовао навијаче Црвене звезде који нису могли да замисле следећу сезону без њега на клупи.

Одлични стратег је освојио две узастопне шампионске титуле са црвено-белима, актуелну генерацију је прво увео у групну фазу Лиге Европе, а потом и у Лигу шампиона. Сада има прилику и да после 12 година врати дуплу на наш највећи стадион.

Милојевић је сасвим сигурно свестан да се прихватио најтежег могућег посла у овом тренутку, с обзиром на то да ће наредне сезоне морати да потврди све што је учињиено у последње две године. Ту се пре свега мисли на Европу, где ће и трећи пут заредом покушати да обезбеди пласман у групну фазу једног од два такмичења.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!