• Почетна
  • СПОРТ
  • ОЧИ У ОЧИ – КО ПРЕЖИВИ ПРИЧАЋЕ:Вујошевић и Човић прихватили ТВ дуел!
Прочитај ми чланак

ОЧИ У ОЧИ – КО ПРЕЖИВИ ПРИЧАЋЕ:Вујошевић и Човић прихватили ТВ дуел!

0

Duško Vujošević i Nebojša Čović 0

Тренер кошаркаша Партизана НИС и председник ЈСД Партизан и први човек КК Црвена звезда Телеком биће гости „Утиска недеље“ 6. априла од 21 час.

– Вујошевић је добио позив за гостовање у емисији „Утисак недеље“ ауторке Оље Бећковић и без икаквог условљавања прихватио јавни позив за гостовање на ТВ Б92 – наводи се у кратком саопштењу клуба из Хумске.

Нешто касније стигла је потврда и из Црвене звезде да је Небојша Човић прихватио позив за ТВ дуел.

– Прихватам учешће у емисији и поред тога што је све урађено на неуобичајен начин, јер је то било нечија жеља. Прихватањем учешћа у емисији желим да се ова медијска сапуница или боље речено брлог, који је направљен од стране председника Југословенског спортског друштва Партизан Душка Вујошевића, као и сваке године више не развлачи у недоглед. Мој једини услов, или боље речено очекивање је да ће то бити последњи јавни, медијски наступ тог човека у коме ће спомињати КК Црвена звезда – рекао је Човић и потом додао:

– Разлог зашто прихватам учешће у овој емисији, коју је узгред буди речено Вујошевић уговорио са водитељком Ољом Бећковић, је заправо мој допринос смиривању страсти, али и поклон свим искреним навијачима у овој земљи који више не желе да слушају медијске циркусе и шараде председника Југословенског спортског друштва Партизан Душка Вујошевића – закључио је Човић.

Емисија „Утисак недеље“ ће на телевизији Б92 бити емитована у недељу 6. априла од 21 сат.

(Вечерње новости)