Прочитај ми чланак

ОБРТ – ФСС почео преговоре са првим кандидатом!

0

Деловало је да је први кандидат за место селектора репрезентације Србије "отпао" са списка, али најновије информације наговештавају другачији расплет догађаја.

Фудбалски савез Србије завршио је сарадњу са Славољубом Муслином пре десет дана, а спекулације о именовању новог селектора трају и нешто дуже, још од момента када је наговештено да би искусни стручњак могао да напусти клупу „Орлова“.

Више имена повезивано је са преузимањем селекторске функције нашег националног тима, а последњих дана дешавале су се ствари које су указивале на то да појединци „отпадају“ из трке.

Вељко Пауновић је демантовао наводе да преговара са ФС Србије, Роберт Просинечки је казао да се сигурно не враћа фудбалу у региону, док је Љубиша Тумбаковић истакао како је задовољан послом који тренутно има.

Јуче је и Драган Стојковић Пикси ставио потпис на продужетак уговора са Гвангжу Р&Ф што је за многе био сигнал да и легендарни Нишлија „отпада“ као опција за новог селектора.

Утисак је ипак да је Пикси прерано отписан што потврђује и вест да се данас састао са председником ФС Србије Славишом Кокезом!

„Блиц“ пише да је Драган Стојковић имао вишечасовни разговор са Славишом Кокезом у Кини чија је главна тема било питање преузимања репрезентације Србије.

Очигледно је да су челници Гвангжуа дали Пиксију „зелено светло“ за рад у репрезентацији иако је у среду парафирао уговор до 2021. године.

Званичне потврде представника ФС Србије још увек нема тако да ћемо сви морати да се стрпимо док се не појави још информација везаних за ову тему.