Прочитај ми чланак

НОВИ ИГРАЧ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Стиже појачање за Лигу шампиона

0

Аргентинац је у суботу ујутру са својим агентом допутовао у Београд

ФК Црвена звезда уложио је велике напоре да доведе Матеа Гарсију из Лас Палмаса, а судећи по последњим информацијама, ближи је Маракани него Олимпијакосу! Према последњим информацијама Гарсија је допутовао у Београд са својим агентом Браном Миловановићем и отишао на преговоре на Маракану.

Printskrin: Youtube

Црвено-бели су још раније постигли договор са Гарсијином актуелним клубом Лас Палмасом. Шпанци су пристали на обештећење од 1.800.000 евра у три рате и дали зелено светло за прелазак на стадион Рајко Митић. Међутим, тада се у трку укључио Олимпијакос и понудио играчу и агенту више новца од Црвене звезде.

Грчки медији су јављали да Олимпијакос нуди Гарсији годишњу плату од 650.000 евра за уговор на четири сезоне. Звездина понуда је била мања за око 30 одсто.

Видећемо шта ће се десити данас на преговорима на Маракани. Можда ће Звезда побољшати понуду, а можда ће Гарсија и његов агент добити гаранције да га у Србији чека боља перспектива и битнија улога него у Олимпијакосу, па би вођен спортским мотивима могао да изабере Звезду пре Грчке.

– Ја као Србин и навијач Звезде од малена у ситуацији кад могу да бирам да ли да помогнем Звезди или Олимпијакосу, нормално је да сам наклоњен нашем клубу. Ми из Лас Палмаса смо завршили посао договором са Звездом а сада је све на играчу и управи црвено- белих са Маракане – рекао је Миловановић за Новости.