Прочитај ми чланак

Нечувено: Уместо дочека за „Орлиће” испред Скупштине, предвиђен коктел у Старој Пазови!

0

Srbi repr

(РТС, Србин.инфо)

Према досадашњим најавама дочека испред Скупштине неће бити где би наше златне Орлиће поздравио народ Србије већ ће бити приређен свечани коктел у Спортском центру ФСС у Старој Позови.

Омладинским репрезентативцима Србије, новим првацима Европе за играче до 19 година, биће организован дочек у петак, у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Од 12.30 сати предвиђено је заједничко фотографисање, а потом ће бити организована конференција за медије уз учешће свих играча и чланова стручног штаба, предвођених селектором Љубинком Друловићем.

На крају ће бити приређен свечани коктел, на којем ће говорити председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић и гости.

Председник Томислав Николић честитао је омладинској репрезентацији освајање титуле првака Европе. „Честитам вам на фантастичном успеху и сјајној игри током целог турнира на којем сте представљали Србију на најбољи могући начин.

Желим вам да и убудућности побеђујете и донесете Србији још трофеја“, пише у честитки.

Председник Владе Србије Ивица Дачић честитао је омладинској селекцији Србије титулу шампиона Европе. „У име Владе Републике Србије и своје лично име честитам вам освајање Европског првенства за младе. Обрадовали сте Србију! Ви сте гаранција да је будућност српског фудбала у вашим рукама“, наводи се у честитки премијера Дачића, коју је проследила Влада.