Прочитај ми чланак

Не идемо ми нигде, остајемо у Партизану!

0

Grb_partizan

(Бета)
Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је данас да има обећање председника Драгана Ђурића да ће све бити у реду када је реч о његовом уговору са црно-белима.

„Причао сам са Ђурићем који ми је рекао да ће све бити у реду. Ако заиста буде тако, нема разлога да не останем, не потпишем нови уговор и кренем са екипом у Словенију на припреме“, рекао је Илић новинарима на Златибору.

Раније данас шеф струке црно-белих Вук Рашовић рекао је да се нада да ће управа разрешити проблем око уговора са Илићем, док је спортски директор клуба из Хумске Алберт Нађ рекао да ће та прича ускоро бити закључена.

Слична је ситуација и са Бугарином Ивановим коме, до душе, уговор није истекао али би требало да остане у клубу барем још шест месеци упркос интересовању неколико клубова из западне и источне Европе.

„Играч сам Партизана и са истим мотивом и жељом приступам изазовима у квалификацијама за Лигу шампиона. Чуо сам и ја за разне приче, али оне нису озбиљне и у њих не верујем док се нешто конкретно не догоди“, изјавио је Иванов.

Илић и Иванов заједно са остатком екипе у Златибору пролазе кроз прву фазу припрема и, по свему судећи, велико би изненађење било ако не би били уз саиграче и уочи пута у Словенију.