Прочитај ми чланак

НАВИЈАЧИ ВОЈВОДИНЕ Смените Управу, Бајатовић нас води у стечај!

0

Представници навијача Војводине у Скупштини клуба, саопштили су да су незадовољни радом руководства које су окарактерисали као најнеуспешније од 2005.

Они су незадовољство изразили поводом годину дана рада Управног одбора на челу са председником Војводине Душаном Влаовићем и чланом Управног одбора Душаном Бајатовићем.

Како се наводи у саопштењу, приликом преузимања клуба, актуелно руководство обећало је „стабилност и финансијску консолидацију“, али је заправо повећало клупски буџет за 2,5 милиона евра довођењем 16 играча за које наводе да „не заслужују да носе дрес клуба као што је Војводина“.

„Поред тога што су играчи које је ова управа довела преплаћени, актуелно руководство наноси додатне трошкове клубу плаћајући обештећење за те играче, као и плаћајући разне комисије, менаџере“, пише у саопштењу.

Навијачи сматрају да Управни одбор не доприноси стабилизацији клуба, већ легализује дугове претходних управа и „фалсификује финансијске извештаје како би могли да откупе дугове“.

Додаје се да су тренерима клуба у протеклом периоду додељене „огромне плате“, иако су код претходних управа радили за пет пута мање пара, да је терен стадиона „Карађорђе“ у Новом Саду у најлошијем стању, а није испунњено обећање „да ће клуб афирмисати и пружити шансу деци из сопствене омладинске школе“.

„Због свега наведеног, апелујемо на све навијаче Војводине, и оне којима је ‘стара дама’ у срцу, да не дозволе да се настави урушавање нашег клуба, који постоји већ пуне 104 године“, додаје се у саопштењу.

Запитали су и да ли Душан Бајатовић, који је и генерални директор Србијагаса, води ФК Војводина у стечај.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!