Прочитај ми чланак

Јавор: Нас нико из Звезде није звао

0

radivojevic-stojakovic

(Мондо)

Генерални секретар Јавора Зоран Ристић демантује у разговору за МОНДО да су у току преговори са Црвеном звездом око трансфера Радивојевића и Стојаковића. „Била би нам част, али нас нико није звао“, каже.

Да ли је то тачно?

Позвали смо генералног секретара Јавора из Ивањице, Зорана Ристића.

„Не, нико нас из Црвене звезде није звао, ни за Игора, ни за Владимира. Била би нам част да о томе преговарамо са Црвеном звездом и њеним председником Драганом Џајићем, али за сада нас нико није позвао“, тврди Ристић и додаје:

„Обојица су врхунски играчи, који су под уговором. С њима су обављени разговори и они знају свој статус у клубу. Самим тим, клуб се пита око њиховог одласка, о томе може увек да се разговара, али кажем да нас нико није контактирао“.

Да ли вас је неко контактирао за неког другог играча?

„Да, наши играчи су сваког прелазног рока на цени. Тренутно је најтраженији Ифеани Оњило, који има бројне понуде из иностранства. Постоји интересовање и за остале“, каже Ристић за наш портал.

Иначе, упитан за трансфер Радивојевића у Звезду, којег наводно „јури“ Џајић, спортски директор црвено-белих Зоран Стојадиновић у понедељак само се загонетно насмешио и одлучио да не одговори ништа. Многи су то протумачили као „да“, али…