Прочитај ми чланак

„Наравно да псују…“: Добацивали Новаку да се вакцинише, он причао о…

0

Новак Ђоковић, као најбољи тенисер света, увек има прилику да игра на највећем стадиону на Гренд слему, па је то случај и на Аустралијан Опену где је вишеструки шампион. Но, хиљаде присутних душа знају да буду понекад и некоректне и крајње безобразне.

На питање, која су ти била нека од најзабавнијих или најиритантнијих добацивања из публике током каријере, Новак је био јасан:

– Више се сећам иритантних, да будем искрен. Има коментара и наших и страних у вези с трајањем меча, да имају вечеру, да треба да иду на пиво и слично. То можда мало изиритира, али није страшно. С друге стране, много се пута дешавало да сам добијао увреде. То је већ друга прича – казао је Новак.

Није желео Ђоковић ни сада да нам открије шта му провокатори говоре, а уснимљено је више ружних и провокаторских коментара између којих је био и онај „да се вакцинише“.

– Нећу, не желим, псовке не желим да вам говорим, да их понављам овде. Наравно да псују, поготово на вечерњим мечевима, када људи цео дан пију, онда дођу, нисам ин омиљен играч и покушају на сваки начин да ме омету. Ако у томе не успеју, онда прелазе границу, дозволе себи превише и то је то. Изашао је снимак са прошлог меча против Попирина, када сма се експресивно радовао након што сам добио меч. Ухватила је у последњем моменту камера шта сам ‘сочно’ изговорио. Не волим то да изговарам, наравно, али ко заслужи, добиће и такав сочан одговор – закључио је Ђоковић.