• Почетна
  • СПОРТ
  • Прлаиновић: Надам се да ће се и Звезда и Партизан пласирати на Ф4
Прочитај ми чланак

Прлаиновић: Надам се да ће се и Звезда и Партизан пласирати на Ф4

0

AndrijaPrlainovic_2804559

(Вечерње новости)

Сезона за памћење. Наши клубови бриљирали су у европским куповима. Крагујевачки Раднички је на импресиван начин освојио Куп Европе, а Партизан Рајфајзен и Црвена звезда имају реалне шансе да се пласирају на Фајнал-фор Лиге шампиона, 31. маја и 1. јуна у Београду.

– Резултати су сјајни – истиче капитен Црвене звезде Андрија Прлаиновић.

– Раднички је одушевио, а Партизан и ми смо на добром путу да му се придружимо. Кандидати смо за завршни турнир у Београду и надам се да ће макар једном клубу то поћи за руком. Сви љубитељи ватерпола уживали су у сјајним утакмицама ове сезоне, а доста младих играча је скренуло пажњу на себе. Заиста, сви можемо да будемо поносни на оно што смо показали у базену.

Звездаши се данима припремају за окршаје са Сегедом, 17. априла и 1. маја, у четвртфиналу Лиге шампиона. Црвено-беле радује то што је реванш у Београду.

– Имамо велику прилику, и ми играчи, и клуб, да изборимо учешће на Фајнал-фор у нашем граду. То је велики изазов за све нас. Нарочито нам је важна прва утакмица у Сегедину, која може много тога да реши. Већ 15 дана се максимално спремамо за Мађаре и верујем да ћемо бити у жељеној форми – подвлачи Прлаиновић.

Црвено-бели гаје велике амбиције и у шампионату. Први полуфинални меч са Војводином одиграли су синоћ.

– Желимо да и у домаћем првенству одемо што даље. Ушли смо у најважнији део сезоне, одиграћемо најбоље што можемо – оптимиста је Прлаиновић.

Не одлучујемо

Навијачи би желели да наши најбољи играчи остану у земљи. На то питање ни Прлаиновић још нема одговор:

– Шта ће бити у блиској будућности не одлучујемо ми сами, тако да ћемо видети шта ће бити када се заврши сезона.