Прочитај ми чланак

Муслин поново у игри да буде селектор!

0

Славољуб Муслин, некадашњи селектор фудбалске репрезентације Србије, један је од кандидата да седне на клупу националног тима Босне и Херцеговине!

Босна је без селектора од недавног одласка Душана Бајевића са те позиције, а очекује се да следећег понедељка Извршни одбор ФС БиХ донесе коначну одлуку која се, у неку руку, очекивала чак и данас.

Сергеј Барбарез, некадашњи капитен Змајева и буграски стручњак ИВајло Петев су тренутно најближи клупи БиХ која има скоро двоцифрен број кандидата. Поред поменутих стручњака, ту су и Амар Осим и Хусфреф Мусемић.

– Јакиревић, Барбарез, Петев, био је разовор и са Мусемићем и Осимом… Има 7-8 кандидата с којима смо обавили разговоре. Све ћемо на миру ишчитати. Углавном, закључак је да 4. јануара буде коначна одлука. С ким се могло и требало разговарати, разговарало се. Било је разних предлога, али неки нису били заинтересовани за ово место.

– Било је покушаја и разговара са доста еминентнијих тренера, али нисмо тако интересантна дестинација за посао селектора. Не бих те људе набрајао, али захвалили су се на позиву и реклида нису заинтересовани да раде у репрезентацији БиХ. Финансијски разлог је вероватно био пресудан. Немамо веће могућности од онога што су имали претходни селектори и у тим оквирима се крећемо. То је између 15 и 20 хиљада евра – рекао је Милорад Софренић, први потпредседник ФС БиХ.