• Почетна
  • ВИДЕО
  • МИТРОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Ибра је безобразан, морао сам да га извређам (Видео)
Прочитај ми чланак

МИТРОВИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Ибра је безобразан, морао сам да га извређам (Видео)

0

Leonardo-Di-Kaprio-Aleksandar-Mitrovic-Zlatan-Ibrahimovic

“Током целе утакмице је био веома препотентан, али не верујем да се тако понаша ван терена“, присетио се нападач Андерлехта инцидента са звездом ПСЖ-а.

Велики је мајстор Златан Ибрахимовић, то му нико не спори, штета што је такав играч морао да се опрости од Мундијала, али да му с времена на време падне мрак одавно није никакав тајна. У дебелој архиви доказа не баш похвалног понашања аса Пари Сен Жермена налазе се сукоби са саиграчима у Милану, Интеру и Барселони, а један недавни памте и двојица српских репрезентативаца – Александар Митровић и Лука Миливојевић.

Приликом гостовања на Парку принчева, уа утакмици Лиге шампиона, Швеђанин је вређао младог везисту, а није могао да поднесе кад га је шпиц Андерлехта предриблао, па га је одмах срушио стартом с леђа, на шта му је Александар Митровић одговорио сочном псовком: “шта је било, п…?“.

Три седмице после тог инцидента бивши шпиц Партизана каже да није имао другог избора да се разрачуна са првог звездом Светаца.

“Током целе утакмице је био веома препотентан и безобразан према свим играчима Андерлехта! Фаулирао ме је и морао сам да га испи… и у лице му кажем све што имам. Целу утакмицу му је ишао на к…“, отворио је Митровић душу у разговору за Информер.

Нападач белгијског великана истиче да су сви неспоразуми са Ибром остали на терену, те да Златан ван њега делује као сав нормалан свет.

“После утакмице није било неке расправе, нисмо уопште разговарали. Искрено, не верујем да се Ибрахимовић тако понаша ван терена“.

Митровић је у уторак завршио обавезе у младој репрезентацији Србије, а четири дана пре сусрета са Италијанима (1:0) одмерио је снаге и са Белгијанцима (2:2) и био један од најратоборнијих на терену у дуелима са играчима са којим сваке недеље дели мегдан и у Жупиле лиги.

“Нисам се претерано расправљао, било је то у жару борбе. Пре и после утакмице сам причао са колегама из Андерлехта и са неким момцима из Жупиле лиге. Били су то уобичајени разговори и међусобна пецкања“, додао је Александар Митровић.

(Моцарт спорт, Информер)