• Почетна
  • СПОРТ
  • Милијаш открио – Короманов “шоу“ на припремама Звезде
Прочитај ми чланак

Милијаш открио – Короманов “шоу“ на припремама Звезде

0

miki600122728020130702131658

Током јесени, навијачи Црвене звезде су у више наврата имали прилике да путем Звездиног званичног профила на Твитеру постављају питања фудбалерима црвено-белих. Овог пута, на располагању им је био капитен Ненад Милијаш, који је имао неколико занимљивих одговора.

Ненад Милијаш је, уз Бобана Бајковића, фудбалер са најдужим стажом у Звезди, с тим да је један период провео и у Премијер лиги, где је бранио боје Вулверхемптона.

Из периода пре одласка на Острво, садашњи Звездин капитен се присетио неких детаља са припрема црвено-белих.

Наиме, он је потврдио информацију једног од Звездиних навијача, да је Огњен Короман својевремено н припремама Црвене звезде “китио лаптоп еврима када га погоди песма“.

“Било је и тих ситуација. Ради се о изразито духовитом и квалитетном фудбалеру“, нагласио је Милијаш.

Звездин капитен је открио и да му је Дејан Савићевић омиљени фудбалер, а да са Владимиром Стојковићем више не прича на тему преласка у Партизан, јер је та тема “превазиђена“.

Помало провокативно питање на његов рачун било је оно у вези са најбржим и најспоријим Звездиним фудбалером. Милијаш се ипак није дао испровоцирати.

“Најбржи је Филип Касалица, а што се тиче најспоријег, морам добро да размислим“, узвратио је Милијаш.

Провокативно је било и питање о најави нових поскупљења цигарета, а Милијаш је опет имао спреман одговор.

“Не забрињава ме ни мало. Више размишљам о хлебу и јогурту. Какве су ту вести о поскупљењу?“, узвратио је питањем Милијаш.

(Спортске)