Прочитај ми чланак

КУЗМИЋ ЈЕДВА ГОВОРИ Зна шта се десило: Делегација Звезде га посетила у болници

0

Приликом краће посете лекарски тим информисао је трочлану делегацију КК Црвена звезда о постоперативном опоравку Огњена Кузмића.

фото: КК Црвена звезда

Делегација КК Црвена звезда обишла је данас уз дозволу лекара повређеног кошаркаша Огњена Кузмића, који се налази на одељењу интензивне неге Ургентног центра у Београду.

Том приликом председник клуба Небојша Човић, директор клуба Филип Сунтурлић и ПР клуба Игор Вујичин били су у прилици да по први пут виде Огњена након недељне несреће и увере се у његово здравствено стање. Лекари Ургентног центра изразили су задовољство Огњеновим тренутним стањем, и постепеним али сигурним опоравком, након операције од тешких повреда које је задобио у саобраћајној несрећи.

Огњен Кузмић је у свесном стању, покреће све ексремитете, дише својим плућима и постепено, колико је то тренутно у могућности, комуницира са лекарским тимом који о њему брине 24 часа дневно.

Како сазнајемо, Кузмић је свестан шта се догодило и да је доживео тешку саобраћајну несрећу, као и да је тренутно у болници на опоравку после операције коју је имао.

Управо због операције вилице Кузмићу је отежано комуницирање и тешко изговара речи, а и доктори не препоручују да се превише оптерећује како би се повреде у потпуности санирале.