Прочитај ми чланак

КРУШЕВЉАНИ НЕ СТАЈУ: „Срамотно поништен гол!“

0

napredak961

Након што се саопштењем за јавност огласио тренер ФК Напредак Ненад Миловановић, исто је учинио и спортски директор Владимир Матијашевић, такође поводом наводне грешке које су арбитри учинили на јучерашњем сусрету суперлигаша из Крушевца и Војводине.

Током преподнева из Крушевца се огласио тренер Ненад Миловановић који није желео ни именом да зове главног арбитра меча у Новом Саду, незадовољан због тога што је Ненад Ђокић поништио гол Крушевљана.

Истим поводом огласио се и спортски директор ФК Напредак Владимир Матијашевић саопштењем у којем се наводи да је судија диркетно утицао на коначан исход меча.

Саопштење преносимо у целости:

„Судијска одлука о поништеном голу Немање Јаничића је директно утицала на резултат утакмице. Након прегледаног снимка утакмице и даље нам није јасно шта је главни судија свирао.

Докле год ситуација буде била таква нећемо гледати квалитетан фудбал у Србији, кога има, али не може да дође до изражаја.

И да је крајњи резултат био 5-2 за Војводину, ја бих им честитао, као што сам то урадио и јуче после утакмице. Нашим играчима немам шта да замерим, и поред грешака које су направљене.

О судијском раду и њиховом начину суђења би требало да размисле они који седе у фотељама“, каже се у саопшењу спортског директора Владимира Матијашевића.

Војводина је иначе славила резултатом 3:1 а Напредак се после пораза у Новом Саду налази на деветој позицији на табели са 16 освојених бодова.